O le a le mea e tatau ona tatou iloa ae leʻi faʻatau se faletupe eletise

O le teuina o 'oa ua faia se sao taua i le olaga i aso taitasi.Pe a matou faimalaga, o le faʻatauina o oa o se mea taua e ave.A leai se malosi o le tatou telefoni feaveaʻi, o le a faʻafouina e le eletise le ola ole tatou telefoni feaveaʻi.

O le a le faletupe malosi?

O se faletupe malosi o se sapalai eletise feaveaʻi tele e faigofie ma faigofie ona feaveaʻi.O se masini feaveaʻi e tuʻufaʻatasia le teuina o le eletise, faʻaleleia, ma le puleaina o totogi.

eyrd (1)

E fa'afefea ona filifili se faletupe malosi?

eyrd (2)

1.Choose masani ituaiga faletupe mana

Siaki pe ua mae'a le fa'amaoniaina o oloa a le kamupani gaosi le faletupe a'o le'i fa'atau.Fa'atau faletupe eletise i le tele e mafai ai mai upega tafaʻilagi masani ma faʻamaonia.Pe i ai se auaunaga atoatoa pe a uma ona faʻatau, pe a iai se faʻafitauli i le faletupe eletise, e mafai ona aloese mai le tele o faʻalavelave.

2. Fa'alogo lelei i sela maa

O le faletupe malosi e faʻalagolago i le totonugalemu e faʻamalosi ai le telefoni feaveaʻi, o lea o le lelei o le totonugalemu o loʻo i ai se sao taua i le faʻatinoga o le faletupe eletise.E masani lava e lua ituaiga o le faʻaaogaina o maa oa i luga o le maketi: polymer lithium-ion maa lithium maa.

(1) Polymer maa: Faʻatusatusa i le lithium batini, polymer batini ei ai uiga o le mamafa mama, laʻititi laʻititi, saogalemu ma maualuga le lelei.

eyrd (3)
eyrd (4)

(2) masani lithium: E tele maa toe faʻafouina o maʻa lithium masani.Ona o le faagasologa, e tumau pea le maualuga o le faʻafitauli ma le faʻaletonu.E le mafai e tagata lautele ona iloa le eseesega.O le faiga e telē, mamafa, pu'upu'u le ola tautua ma e ono tupu ai se pa, lea e matua oti ai.O lo'o fa'asolosolo ona fa'ate'a fa'ate'a e le eletise o lo'o iai nei le ituaiga maa.

3. Fa'aaliga tau le ma'a

E sili ona lelei le faʻatauina o se 'oa faʻapipiʻi faʻatasi ma se faʻaaliga eletise, ina ia mafai ai foi ona tatou iloa tonu le tele o le malosi o loʻo totoe i totonu o le faʻamauina o oloa ma pe o tumu, ina ia mautinoa tatou te faʻaoga saʻo le oloa faʻapipiʻi.

eyrd (5)

4. Faʻamautu le faʻaogaina ma le gaosiga o mea

Ole mana'oga autu ole fa'asologa o galuega a le faletupe e tutusa ma la tatou telefoni fe'avea'i fa'apipi'i tau muamua.

5. Fa'amatalaga mea

Aemaise lava mea e faʻaaogaina mo vaega autu i totonu o le fausaga o totonu o sapalai eletise feaveaʻi e pei o le booster system ma capacitors.Afai o mea e faʻaaogaina i le gaosiga o le faʻatauina o oa e le faʻamaonia, o le ai ai le tele o lamatiaga saogalemu, ma e oʻo lava i faʻalavelave matuia.

eyrd (6)

Taimi meli: Nov-25-2022